Proiecte

In incercarea de a prezenta o parte din lucrarile realizate de catre biroul de arhitectura RSbA a fost realizata o zona dedicata acestora. Incercand sa acoperim o gama cat mai larga de programe de arhitectura aceasta parte a site-ului se imparte in: Rezidential, Cultural/Educational si Amenajari urbane. Fiecare dintre aceste subcategorii incearca sa cuprinda si sa prezinte o gama cat mai larga de proiecte, dar cu caracteristici asemanatoare (legate de functionare, comunitate, perceptie) astfel incat cautatile si timpul dvs petrecut pe site sa poata fi optimizat cat mai bine.

Subcategoria Rezidential

Se adreseaza in special persoanelor interesate de realizarea unei locuinte unifamiliale (casa), dar si investitorilor interesati de locuinte colective. In aceasta subcategorie veti intalni o gama variata de proiecte care doresc sa prezinte cateva dintre propunerile acestui birou de arhitectura. Tinand cont de filozofia acestui birou am incercat intotdeuna sa proiectam in functie de beneficiar respectand cerintele si datele de tema inaintate de acesta.

Subcategoria Cultural/Educational

Variantele de programe arhitecturale care pot fi cuprinse in zona proiectelor publice sunt nemumarate. In incercarea de a prezenta cateva dintre aceste programe am selectionat proiectele care sunt legate de doua arii majore de interes: invatamant si cultura.

Subcategoria Amenajari urbane

O subcategorie care a rezultat in dorintei de schimbare, consideram ca in bine, a aspectului pe care il are ORASUL. Prin amenajarile spatiilor virane cat si prin obiecte care sa devina simbol pentru anumite zone incercam sa dinamizam, sa modernizam, sa creem o directie spre un oras mai frumos.