Oferta de pret proiectare arhitectura

Cheia unui proiect de succes stă în înţelegerea cât mai clară a nevoilor dvs. Din acest motiv căutăm constant moduri prin care să îmbunătăţim comunicarea dintre dvs. şi noi. Veţi găsi pe site-ul nostru un formular special de cerere de ofertă prin intermediul căruia ne puteţi furniza primele cerinţe legate de proiectul dorit. Factorul economic este, de cele mai multe ori, un aspect foarte important în analiza posibilităţilor şi variantelor de colaborare chiar şi cu o firmă de arhitectură. De aceea, în cele ce urmează, vă vom detalia variantele de onorarii pentru care puteţi opta în momentul în care ne înaintaţi o cerere de ofertă.
În primul rând, toate cele trei variante vor fi tratate cu profesionalism, respectând cerinţele legii şi normele în vigoare (cu privire la confort, siguranţa în exploatare etc.). Totuşi, cum nu toţi căutăm acelaşi lucru, am diversificat paleta de opţiuni în funcţie de câteva criterii de bază care ne vor ajuta să stabilim împreună modul în care biroul nostru poate răspunde cerinţelor şi nevoilor dvs., gradul de detaliere la care doriţi să ajungem prin proiect şi aşa mai departe. Pentru alte informatii ne puteti scrie pe adresa birou@rsba.ro sau click date contact! Mergeti si pe pagina TARIFE PROIECTARE pentru a vedea diferite onorarii percepute! La sfarsitul paginii este creat special un formular pe care puteti sa il folositi ca sa ne cereti o oferta de pret, optimizata necesitatilor dvs!

Previous Image
Next Image

info heading

info content


MINIMAL_ARH
Această variantă se adresează exclusiv celor care au în vedere:
– construirea unei locuinţe unifamiliale pe parter
– în mediul rural (sat sau comună), excluzând judeţul Ilfov
– şi care doresc ofertă numai pentru faza de D.T.A.C. (Documentație Tehnică pentru Autorizarea executării lucrărilor de Construire – specialităţile arhitectură şi structură).
Oferta va include o singură discuţie la faza de anteproiect.
La final vă vom preda piesele scrise şi desenate cerute prin lege la faza D.T.A.C.

STANDARD_ARH
Această variantă reprezintă un mod standard de lucru pe proiect, ce include un număr de maxim trei discuţii pe soluţie (în urma cărora se pot aduce modificări propunerii, în anumite limite, astfel încât produsul final să fie casa dorită).
Nu există limită în ceea ce priveşte regimul de înălţime sau amplasarea terenului (în mediul urban sau rural).
Se poate opta pentru faza D.T.A.C. (Documentație Tehnică pentru Autorizarea executării lucrărilor de Construire) sau P.Th.+D.E. (Proiect Tehnic şi Detalii de Execuţie) – specialităţile arhitectură, structură, instalaţii (după caz).
Oferta va include şi o parte de consultanţă (sfaturi şi păreri cu privire la amplasarea casei, funcţiuni şi distribuţia acestora etc).
In faza de anteproiect vă vom pune la dispoziţie, pe lângă planurile de arhitectură într-o formă de bază, volumul virtual al construcției.
Vizitele pe şantier la faze determinate se vor face contracost.
Opţional puteţi solicita, la final, imaginea randată a casei.

ARH_PLUS
Această variantă se adresează celor dintre dvs. care doresc o imagine arhitecturală contemporană, conceptuală (jocuri de volume şi materiale, distribuţii spaţiale mai puţin obişnuite etc.), implementarea unor standarde de confort superioare (adaptate stilului dvs. de viaţă unic) şi altele (în funcţie de dorinţele şi necesităţile dvs. cu privire la locuire).
Această variantă include un număr de maxim cinci discuţii la faza de anteproiect – pe planuri şi volumetrie, precum şi consultanţă în tot ceea ce ţine de partea de proiectare (inclusiv consultanţă privind optimizarea costurilor de construire sau exploatare, recomandări de produse, sisteme şi producători etc.).
Oferta va include vizitele pe şantier la faze determinate şi este valabilă numai pentru cereri de ofertă pentru faza P.Th.+D.E. (Proiect Tehnic şi Detalii de Execuţie).
La final, pe lângă proiectul propriu-zis, veţi primi imagini randate ale viitoarei construcţii.

Notă: Conform Legii 50/1991 cu completările ulterioare privind Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire, construirea se poate face numai în baza Proiectului Tehnic (P.Th.). Se recomandă beneficiarului să solicite proiectantului întocmirea Proiectului Tehnic (P.Th.) şi a Detaliilor de Execuţie (D.E.), precum şi să solicite vizite pe şantier la fazele determinante.

Formular Ofertare Birou RSBA Arhitectura