Locuinta unifamiliala – Casa 9

Modul in care gandim proiectul trebuie sa reflecte si dorinta de libertate exprimata de client. Armonizarea solutiei tinand cont de cerintele impuse a dus la crearea unui obiect de arhitectura care sa poate sa raspunda, cu succes, tututor dorintelor.

De multe doar pentru ca pare altfel nu inseamna ca este o constructie mai greu de realizat. Proiectul a fost gandit ca sa utilizeze materiale disponibile pe piata la preturi rezonabile dar cu un impact major asupra obiectului de arhitectura. Aceasta constructie pe langa rolul functional, adaptat la necesitatile clientului, trebuie sa aiba si puternic rol estetic.

Cand va propuneti sa “va apucati” de casa dvs incercati sa discutati cat mai multe probleme cu arhitectul. O solutie corecta poate sa “apara” doar daca s-a creat o relatie de incredere intre cele doua parti coroborata cu un interes din partea proiectarii pentru obiectul realizat. La biroul de arhitectura RSbA noi credem ca facem acest lucru, singura problema acum este sa descoperiti si dvs!

Previous Image
Next Image

info heading

info content