Angajare

Intentia noastra de a avea noi colaboratori a ramas in continuare. Formarea unei echipe dureaza si din acest motiv incercam sa aducem noi “coechipieri” in echipa biroului de arhitectura RSbA. Dorim sa realizam o selectie cat mai eficienta si cat mai usoara pentru toata lumea. Astfel am realizat o serie de noi adrese de e-mail astfel incat sa puteti sa aplicati exact in zona care vi se potriveste cel mai bine (informatiile referitor la modul dorit de colaborare din c.v.-uri sunt de multe ori confuze). Adresele de e-mail sunt asa fel denumite incat sa exprime clar intentia dvs! Ca de obicei aceaste e-mail-uri vor genera o baza de date, iar in momentul in care suntem interesati de o anumita varianta de program de colaborare, pentru lucru la birou, va vom contacta. Cerintele/cunostintele/experienta ceruta(e) la interviu scad (de la program full-time la practica neplatita) in functie de adresa la care aplicati astfel putand mult mai usor sa facem selectia. In functie de tipul de program la care se aplica ar fi indicat sa se precizeze si o suma dorita pentru munca depusa.
Daca nu aveti inca un portofoliu NICI O PROBLEMA! Cititi mai departe aici!

Adrese e-mail

programfulltime@rsba.roInformatii utile aici!

projectbased@rsba.roInformatii suplimentare aici!

programparttime@rsba.roCititi aici mai multe!

colaborareconcursuri@rsba.roInformatii mai multe – urmati link!

practicaneplatita@rsba.roLink catre pagina specifica!

Speram ca aceste noi adrese de e-mail sa usureze sistemul de recrutare astfel incat sa nu mai pierdem vremea cu mailuri inutile. Daca ati mai aplicat nu ar fi rau sa mai trimiteti un mail conform cu dorinta dvs in noul format de adrese e-mail. Incercati sa trimiteti mail care are maxim 5 Mb!

SFAT UTIL: NU mai trimiteti un e-mail catre 5-10-15 birouri de arhitectura (cu toate adresele la un loc)! Se deduce o lipsa de PROFESIONALISM din partea voastra care “nu face bine” viitoarei colaborari. Sunt sanse foarte mari sa NU EXISTE o “colaborare”! Respectati cerintele specifice fiecarui posibil angajator! Trimiteti e-mail-uri individuale catre fiecare birou de arhitectura si sansele cresc substantial!

O zi buna in continuare si sa speram ca in curand veti face parte din echipa RSbA!