Proiectare firme luminoase

Proiectarea panourilor publicitare este in responsabilitatea arhitectului/ biroului de arhitectura. Fie ca vorbim despre limitere volumetrice, panouri publicitare neluminoase, firme luminoase sau orice alt element care urmeaza sa fie pozitionat pe fatada cladirii, proiectul de arhitectura si implicit realizarea documentatiei tehnice de autorizare a constructiei trebuie sa fie executata de un arhitect cu drept de semnatura.
Exista doua elemente de care trebuie sa se tina cont in momentul in care doriti sa obtineti autorizatia de construire (mai exact pozitionarea firmei pe fatada):
1. necesitatea realizarii/existentei unui design pentru respectivul panou publicitar. In cadrul biroului nostru de arhitectura elaboram/colaboram cu designeri astfel incat imaginea sa fie cat mai expresiva si poate chiar iesita din “banalitatea” tipicului de panou publicitar. In fond, printr-o buna publicitate puteti sa ajungeti sa aveti mai multi clienti.
2.Proiectarea “suportului” pe care urmeaza sa se pozitioneze design-ul panoului publicitar. Exista suficiente tipuri de materiale utilizate pentru realizarea elementor de publicitate (sticla, pvc, polistiren, samd) care trebuie sa fie adaptate situatiei dorite pentru fiecare caz in parte.

Exista o serie de documente care trebuie sa fie realizate in vederea obtinerii autorizatiei de construire care nu se limiteaza la simplul desen al respectivului panou publicitar. Destul de multe acte trebuie sa fie prezentate astfel incat respectiva autorizatie sa fie emisa (evident, daca sunt respectate toate cerintele impuse de certificat de urbanism). Consideram ca putem sa va ajutam astfel incat proiectul sa iasa corect si cat mai repede. Apelati cu incredere!

Una dintre legile care trebuie respectata este

Legea nr. 185/2013