Formular de contact

Contact

Echipa RSbA

Adresă email: birou@rsba.ro

Program birou de arhitectura: Luni-Vineri 9.00-18.00

Dr. arhitect Radu SFINTEŞ                                         Dr. arhitect Anda-Ioana SFINTEŞ

Coordonator sef echipa RSbA                                                    Coordonator – Departament Proiectare de Arhitectura
arhitect cu drept de semnătură                                                arhitect
Telefon: 0749.210.321                                                                Telefon: 0744.496.594
Adresă email: radu@rsba.ro                                                      Adresă email: anda@rsba.ro
id skype: radu sfintes                                                                  id skype: anda sfintes

Tinand cont de cerintele GDPR va anuntam ca datele furnizate de dvs. vor fi folosite numai in scopul activitatii biroului de arhitectura (analiza, corespondenta cu alti specialisti, didactic etc.). Trimiterea de mesaje care contin documente care cad sub incidenta GDPR se realizeaza, implicit, cu acordul dvs de a fi utilizate in actiivtatea biroului. Daca nu sunteti de acord, va rugam sa ne contactati si sa gasim o alta forma de comunicare. Va multumim pentru intelegere!

Pe langa echipa de arhitecti din cadrul biroului de arhitectura RSbA exista o intreaga echipa de proiectare (de la ingineri de rezistenta pana la firme de constructii) care sunt la dispozita dvs. Proiectul dvs nu se poate realiza decat prin alegerea echipei de proiectare dedicate constructiei dvs! In speranta unei colaborari cat mai bune va invitam sa cititi mai multe accesand zona de sfaturi RSbA!. Ne rezervam dreptul de a alege clientii (pentru mai multe informatii click aici!)

Motto-ul biroului de arhitectura RSbA :Dăm formă locului tău în lume…

Pentru a uşura procesul de înaintare a unei cereri de ofertă pentru proiectele de locuinţe individuale, vă rugăm să completaţi următorul chestionar, urmând să răspundem cererii dvs. în cel mai scurt timp posibil.