Birou de arhitectura

Cu o experienţă dobandită în domeniu, biroul de arhitectură RSbA s-a axat pe latura proiectării care îmbină atât părţile de arhitectură, cât şi elemente de antropologie, psihologie şi dezvoltare durabilă. Un proiect, în momentul de faţă, nu mai poate să se distanţeze faţă de viitorul proprietar. Cu trecerea anilor am observat o mărire a nivelului de implicare din partea noilor beneficiari. Trebuie înţeles că legătura realizată între ahitect şi beneficiarul proiectului trebuie să fie una bazată pe înţelegere, amiciţie şi respect. Orice astfel de relaţie care “scârţâie”, în cele din urmă, va duce la proiectarea unei construcţii care nu exprimă şi nu-şi îndeplineşte pe deplin rolul. În partea de proiectare actuală, dacă nu se introduc elemente conexe arhitecturii, rezultatul este unul care va fi simţit atât de construcţie, cât şi de proprietari.
În tot acest timp, de existenţă a firmei, am reusit sa respectam motto-ul firmei “Dăm formă locului tău în lume”. Pornind de la acest concept proiectul a căpătat noi caracteristici şi valente. Armonizarea proiectului prin introducerea dorinţelor exprimate de beneficiar au determinat realizarea de proiecte care să fie atât plăcute, cât şi înteligibile, din faza de proiectare, de către viitorul proprietar.
În speranţa unei viitoare colaborări vă invităm să vizitaţi site-ul în continuare, unde veţi găsi atât proiecte, legislaţie, faze pentru obţinerea autorizaţiei de construire, cât şi rubrica de contact.