Tarife Proiectare

Tarifele practicate de catre biroul de arhitectura RSbA prezentate in continuare sunt informative iar in majoritatea cazurilor urmeaza a fi discutate in functie de fiecare situatie in parte. Tariful a fost detaliat pentru fiecare etapa de proiectare si o include pe cea anterioara. Partea de proiectare de structura si instalatii se realizeaza sub coordonarea echipei RSbA fie de catre colaboratorii actuali ai biroului fie, in functie de optiunea dvs, prin realizarea de catre firme specilizate agreate de dumneavoastra! Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresa birou@rsba.ro sau lista date contact! Puteti inainta o cerere de oferta folosind si formularul de la sfarsitul paginii! In cele ce urmează, vă vom detalia variantele de onorarii pentru care puteţi opta în momentul în care ne înaintaţi o cerere de ofertă.
Toate cele trei variante vor fi tratate cu profesionalism, respectând cerinţele legii şi normele în vigoare (cu privire la confort, siguranţa în exploatare etc.).Pentru mai multe informatii, va rugam sa cititi si pagina referitoare la OFERTE DE PRET DETALIATE in functie de VARIANTA!

info heading

info content

Documentatie Certificat de Urbanism

Onorariu pentru realizarea documentatie Cerficat de Urbanism + Consultanta  : 300lei
Comision obtinere avize (optional) : 150lei/aviz (in cazul in care beneficiarul nu doreste sa depuna personal documentatia; la acest onorariul se poate adauga costurile de deplasare)

Documentatia Tehnica pentru obtinerea Autorizatie de Construire (D.T.A.C)

Faza D.T.A.C. este parte a proiectului care se preda la Primarie pentru obtinerea Autorizatia de Construire impreuna cu actele si avizele cuprinse in Certificatul de Urbanism.

Onorariu pentru realizarea proiectului de arhitectura D.T.A.C.: Datorita diferentelor de la un proiect la altul si din respect pentru dumneavoastra va rugam sa ne contactati pentru detalierea acestei rubrici!
Onorariu pentru realizarea proiectului de  structura D.T.A.C. : porneste de la 0.5euro/mp suprafata desfasurata (serviciu oferit in urma colaborarii cu firme de  specialitate)
Onorariu pentru realizarea proiectului de instalatii D.T.A.C. : porneste de la 0.2euro/mp suprafata desfasurata  /specialitate (serviciu oferit in urma colaborarii cu firme de  specialitate)

Proiect Proiect Tehnic (P.T) + Detalii de Executie (D.D.E)

Pentru realizarea proiectului dvs, conform legilor in vigoare, doar obtinerea Autorizatia de Construire nu da dreptul la inceperea respectivului proces. Autorizatia de Construire , vizata spre neschimbare de catre Primaria din zona dvs, impreuna cu Proiectul Tehnic permite inceperea executiei lucrarii.

Onorariu pentru realizarea proiectului de arhitectura P.T.+ D.D.E. : Datorita diferentelor de la un proiect la altul si din respect pentru dumneavoastra va rugam sa ne contactati pentru detalierea acestei rubrici!
Onorariu pentru realizarea proiectului de  structura P.T.+ D.D.E. : porneste de la 3 euro /mp suprafata desfasurata construita (serviciu oferit in urma colaborarii cu firme de  specialitate)
Onorariu pentru realizarea proiectului de instalatii P.T.+ D.D.E. : porneste de la 1euro /mp suprafata desfasurata construita /specialitate (serviciu oferit in urma colaborarii cu firme de  specialitate pe domeniul instalatii termice, sanitare si electrice)

Documentatie Urbanism:

Onorariu pentru realizarea Documentatie Plan Urbanistic de Detaliu (P.U.D.): minim 1000 euro in functie de datele specifice proiectului.
Onorariu pentru realizarea Documentatie Plan Urbanistic Zonal ( P.U.Z. ): minim 1000 euro in functie de complexitatea proiectului si de suprafata terenului.

Documentatii Suplimentare:

Onorariu pentru realizarea Documentatiei Tehnice de Autorizare Demolare- specialitatea arhitectura- (D.T.A.D.): 2euro/mp/ suprafata desfasurata. Minim onorariu proiectare – 300euro
Onorariu pentru realizarea proiectului de releveu: 1euro/mp/ suprafata desfasurata a constructiei;  onorariu minim- 150euro
Onorariu pentru Consultanta de specialitate: pretul variaza in functie de complexitate proiectului; onorariu minim per sedinta- 200 lei
Onorariu pentru realizarea Proiectului si Consultantei pentru Amenajare de interior si/sau exterior: pretul variaza in functie de complexitate proiectului si de amploarea acestuia

Pentru orice alt tip de serviciu sau pentru o oferta concreta va rugam sa ne contactati pentru a stabili detaliile si pretul respectivei faze/lucrari.

Pentru a uşura procesul de înaintare a unei cereri de ofertă pentru proiectele de locuinţe individuale, vă rugăm să completaţi următorul chestionar, urmând să răspundem cererii dvs. în cel mai scurt timp posibil.