RSbA-Locuinta-etaj-moderna

Tarife Proiectare

Tarifele practicate de catre biroul de arhitectura RSbA prezentate in continuare sunt informative iar in majoritatea cazurilor urmeaza a fi discutate in functie de fiecare situatie in parte. Tariful a fost detaliat pentru fiecare etapa de proiectare si o include pe cea anterioara. Partea de proiectare de structura si instalatii se realizeaza sub coordonarea echipei RSbA fie de catre colaboratorii actuali ai biroului fie, in functie de optiunea dvs, prin realizarea de catre firme specilizate agreate de dumneavoastra! Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresa birou@rsba.ro sau date contact!

Documentatie Certificat de Urbanism

Onorariu pentru realizarea documentatie Cerficat de Urbanism + Consultanta  : 300lei
Documentatie tehnica pentru avize : gratuita (in cazul in care beneficiarul opteaza pentru realizarea proiectului, faza D.T.A.C. sau P.T., in cadrul biroului de arhitectura RSbA)
Comision obtinere avize : 150lei/aviz (in cazul in care beneficiarul nu doreste sa depuna personal documentatia; la acest onorariul se poate adauga costurile de deplasar )

Proiect Documentatia Tehnica de Autorizatie de Construire (D.T.A.C)

Faza D.T.A.C. este parte a proiectului care se preda la Primarie pentru obtinerea Autorizatia de Construire impreuna cu actele si avizele cuprinse in Certificatul de Urbanism.

Onorariu pentru realizarea proiectului de arhitectura D.T.A.C.: Datorita diferentelor de la un proiect la altul si din respect pentru dumneavoastra va rugam sa ne contactati pentru detalierea acestei rubrici! Valoarea minima de proiectare este de 300euro.
Onorariu pentru realizarea proiectului de  structura D.T.A.C. : porneste de la 0.5euro/mp suprafata desfasurata (serviciu oferit in urma colaborarii cu firme de  specialitate) – valoare minima 300euro
Onorariu pentru realizarea proiectului de instalatii D.T.A.C. : porneste de la 0.2euro/mp suprafata desfasurata  /specialitate (serviciu oferit in urma colaborarii cu firme de  specialitate) – valoare minima 150euro

Proiect Proiect Tehnic (P.T) + Detalii de Executie (D.D.E)

Pentru realizarea proiectului dvs, conform legilor in vigoare, doar obtinerea Autorizatia de Construire nu da dreptul la inceperea respectivului proces. Autorizatia de Construire , vizata spre neschimbare de catre Primaria din zona dvs, impreuna cu Proiectul Tehnic permite inceperea executiei lucrarii.

Onorariu pentru realizarea proiectului de arhitectura P.T.+ D.D.E. : Datorita diferentelor de la un proiect la altul si din respect pentru dumneavoastra va rugam sa ne contactati pentru detalierea acestei rubrici!
Onorariu pentru realizarea proiectului de  structura P.T.+ D.D.E. : porneste de la 3 euro /mp suprafata desfasurata construita (serviciu oferit in urma colaborarii cu firme de  specialitate)
Onorariu pentru realizarea proiectului de instalatii P.T.+ D.D.E. : porneste de la 1euro /mp suprafata desfasurata construita /specialitate (serviciu oferit in urma colaborarii cu firme de  specialitate pe domeniul instalatii termice, sanitare si electrice)

Documentatie Urbanism:

-Onorariu pentru realizarea Documentatie Plan Urbanistic de Detaliu (P.U.D.): minim 1000 euro in functie de datele specifice proiectului.
-Onorariu pentru realizarea Documentatie Plan Urbanistic Zonal ( P.U.Z. ): minim 1000 euro in functie de complexitatea proiectului si de suprafata terenului.

Documentatii Suplimentare:

-Onorariu pentru realizarea Documentatiei Tehnice de Autorizare Demolare- specialitatea arhitectura- (D.T.A.D.): 2euro/mp/ suprafata desfasurata. Minim onorariu proiectare – 300euro
-Onorariu pentru realizarea proiectului de releveu: 1euro/mp/ suprafata desfasurata a constructiei;  onorariu minim- 150euro
-Onorariu pentru Consultanta de specialitate: pretul variaza in functie de complexitate proiectului; onorariu minim per sedinta- 200 lei
-Onorariu pentru realizarea Proiectului si Consultantei pentru Amenajare de interior si/sau exterior: pretul variaza in functie de complexitate proiectului si de amploarea acestuia

Pentru orice alt tip de serviciu sau pentru o oferta concreta va rugam sa ne contactati pentru a stabili detaliile si pretul respectivei faze/lucrari.

Pentru inceperea lucrarilor de proiectare (desene, schite, propuneri) se percepe un avans cuprins intre 20-35% din valoarea proiectului 

 Mat-Construct Loc  
close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonSuntem prezenti si pe Google+Suntem prezenti si pe Google+Suntem prezenti si pe Google+