Prezentari – imagini

O vizualizare usor de inteles si o atentie catre detaliu creeaza premizele unui proiect deslusit si acceptat de catre beneficiar. Ideea de a prezenta imagini ale volumului discutat nivelul de concept determina o intelegere si o posibilitate de “comunicare”, mult mai facila, cu viitorul proprietar.
Indiferent de cat de utile sunt (cel putin in faza de santier) planurile cotate, sectiunile si fatadele aceste de cele mai multe ori creeaza neintelegeri tocmai datorita timpului limitat din cadrul intalnirilor intre beneficiari si echipa de arhitecti. O conexiune posibila care sa ajute si
sa devina un element active in cadrul discutiilor avute pe proiect sunt reprezentate de imaginile/perspectivele asupra obiectului de arhitectura. o astfel de abordare coroborata cu elementele de prezentare utilizate in mod regulat (planurile si sectiunile) pot determina o implicare sporita din partea beneficiarului astfel incat proiectul sa fie in concordanta cu cerintele acestuia.

 
In cadrul biroului de arhitectura RSbA incercam sa preintampinat astfel de cerinte din partea beneficiarilor si materialele prezentate in cadrul intalnirilor cu dvs cuprind atat piesele de natura functionala cat si prezentarile de natura “artistica”. Cu toate acestea, in cadrul serviciilor oferite de biroul de arhitectura se numara si realizarea de imagini la proiectele de arhitectura a altor firme de arhitectura. Intelegerea, posibilitatea de modificare din faza de proiectare dar si materiale de promovare a imaginii rezultate in urma proiectarii.

 
Pentru orice cerere de oferta legata de realizarea de imagini, materiale promotionale, prezentari pentru targuri imobiliare sau orice alta idee legata de realizare si procesare imagini contactati-ne!