“Desen” pentru angajare

In meseria de arhitect sunt multe lucruri de invatat dar toate pornesc de la competentele dobandite in timpul facultatii. Partea de concept este tratata cu o mare importanta in cadrul institutiilor specializate, drept urmare, dorim sa vedem cu cat si cu ce ati mai ramas. Am primit multe c.v-uri de la diferiti arhitecti/studenti dar care nu aveau nici un portofoliu (sau aveau si prezentau lucruri putin interesante pentru noi). Ne-a venit idee de va ajuta in aceasta incercare de a ocupa o pozitie in cadrul biroului nostru de arhitectura.
Aceasta mica evaluare ajuta pentru alegerea candidatilor cei mai buni pentru biroul nostru. Asta inseamna ca o solutie foarte buna de arhitectura poate sa nu fie si castigatoare in aceasta mica “competitie”. Un plan/schita poate sa spuna multe lucruri utile pentru noi. De asemenea, aceasta
varianta de “portofoliu” este utila si pentru studentii care nu au inca abilitatea de a obtine “randari de revista”. Poate sa fie o schita simpla, fotografiata si anexata la mail. Aveti libertatea de exprimare in acest exercitiu (cand vine vorba de modul de redactare).

Constructia trebuie sa se incadreze in urmatoarele cerinte:
– teren ~600mp – 17*35m
– suprafata totala constructie 160mp
– restul LA LIBERA ALEGERE!

Suntem convinsi ca sunt multi studenti buni care, datorita abilitatilor limitate de lucru pe calculator, nu aplica in general. Intentia noastra este sa luam ce este mai bun pentru noi si impreuna sa invatam!