Baza cu cereri de colaborare Arhitectura-Urbanism

Vom incerca sa realizam, in prima faza, o baza cu cereri de angajare pe domeniul arhitecturii. Sunt convins ca mai exista dar, sincer, eu nu am ajuns la ea (nu vreau sa discut de acele site-uri unde c.v-urile nu sunt actualizate de ani de zile). Drept urmare, tinand cont ca am mai ajutat si alti studenti sa-si gaseasca un loc in domeniul arhitecturii o sa pornim aceasta initiativa. Mesajele vor fi primite tot prin intermediul adreselor deja “consacrate”!(NU pe birou sau pe cele personale) si vor fi postate (numai daca avem acordul vostru).

Informatii care trebuie sa fie incluse in mail ar fi de genul: NUME; FACULTATE (denumire;specializarea; an universitar[daca este cazul]); COMPETENTE PC (o lista realista – nu treceti programele pe care doar le-ati deschis); ORAS In care doriti sa lucrati; ADRESA MAIL pentru contact + acord postare informatii. Daca nu avem respective informatii nu va putem ajuta – ar fi un volum mult prea mare de munca din partea noastra. Mesajele vor avea valabilitate de 60 zile (nu de alta dar pot sa apara multe schimbari in acest timp si nu avem de unde sa stim daca anuntul mai este valabil – dar, daca ne trimeti un alt mail, se poate face o “reactualizare”). Totul se scrie cu font Times New Roman, dimensiune caracter 10.

Ramanem, in continuare, interesati de colaborari cu voi dar, din pacate, nici noi nu putem sa asiguram locuri de munca pentru toate solicitarile aparute. In schimb avem birouri partenere/prieteni arhitecti care speram ca pot sa va ajute! Ni se pare un mod corect de a va ajuta sa progresati!

Nota:
PENTRU CANDIDATI: Va rog sa nu “umflati” rubrica de “competente PC” pentru ca va faceti un rau!! Raspundeti pentru cele trimise! Sunt extrem de putini angajatori care doresc competente in toate cele x programe CAD. Mai bine spuneti ca stiti unul (bine/f bine) decat x dar extrem de prost.

PENTRU ANGAJATORI: Nu vom raspunde pentru informatiile publicate (nu putem sa verificam corectitudinea acestora).Din pacate sunt multi care isi “supraevalueaza” competentele. Ne cerem scuze daca va fi cazul si va rugam sa ne semnalati orice lipsa de profesionalism din partea tinerilor candidati. Acestia sunt raspunzatori pentru informatiile trimise!

In functie de numarul de solicitari o sa reanalizam actualul format.
——————————————————————————————————————————————

ANGAJATOR: Firma partenera din Bucuresti doreste sa angajeze tanar arhitect/stagiar, program full-time (8 ore), bun cunoscator Nemetschek. Salariu se va discuta la interviu. Anunt postat 22.07.2016